ALERGENY:
Pátek: 14.3. Polévka slepičí s nudlemi 1,3,6,7,9
Domácí sekaná, bramborový salát
Pondělí: 17.3. Polévka hovězí s rýží 1,3,7,9
Kuřecí maso gyros, těstoviny
Úterý: 18.3. Polévka květáková 1,3,7,9
Pašerácký řízek, opečený brambor
Středa: 19.3. Polévka hovězí s játrovou rýží 1,3,7,9
Plněné knedlíky s uzeninou, zelí
Čtvrtek: 20.3. Polévka hovězí s krupicí a vejci 1,3,7,9
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
Pátek: 21.3. Polévka čočková 1,3,6,7,9
Vepřové maso, dušená mrkev, brambor
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6. SOJOVÉ BOBY(SOJA) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z nich
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM) a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. VLČÍ BOB(LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich