ALERGENY:
Pátek: 10.5. Polévka frankfurtská s klobásou 1,3,6,7,9,10,11
Domácí sekaná, bramborová kaše, mrkvový salát
Pondělí: 13.5. Polévka špenátová 1,3,7,9,10,11
Vepřový plátek se zeleninou, rýže
Úterý: 14.5. Polévka uzená s těstovinou 1,3,6,7,9,10,11
Uzené maso, houskový knedlík, sladké zelí
Středa: 15.5. Polévka dršťková 1,3,6,7,9,10,11
Bavorské vdolečky s džemem a šlehačkou
Čtvrtek: 16.5. Polévka česneková 1,3,6,7,9,10,11
Pečené kuřecí stehno, brambor, ovocný salát
Pátek: 17.5. Polévka hrstková 1,3,6,7,9,10,11
Vepřové maso po čínsku, bramboráky, syrová zelenina
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6. SOJOVÉ BOBY(SOJA) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z nich
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM) a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. VLČÍ BOB(LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich